Köszöntjük a User's Crew Kft. oldalán. Személyreszabott teljeskörű informatikai és telekommunikációs megoldások, üzemeltetés - outsourcing,

egyedi szoftver, web- és portálfejlesztés, CRM rendszerek, fotó és kreatív szolgáltatások.

Switchek

Az irodák, vállalkozások hálózatának lelkét, motorját switchek biztosítják. A jól megválasztott eszközök nagyban megkönnyítik a munkát, garantálják az adatok biztonságos elérését, szegregálják a hálózatot, átjárhatóságot biztosítanak a vállalkozások különböző hálózatai között. 

Kisebb hálózatokhoz, storage szerverek és általános célú munkaállomások esetén elégséges lehet egy nem menedzselt switch az adatfolyamok továbbításához. Amennyiben már több egyidejű feladat, alkalmazás, munkafolyamat kiszolgálására van szükség, úgy mint levelező szerver, adatbázis szerverek, fileszerverek, nagyméretű fileok mozgatása, úgy célszerű és javasolt kifejezetten ilyen alkalmazások kezelésére tervezett, nagy áteresztő képességű managelt switchek használata. Ezek segítségével a hálózatok már VLAN-okra bonthatók, a csomagok prioritása állítható vagy akár POE szolgáltatás biztosítható további aktív eszközök számára. 

A fent említettek alkalmazások, feladatok kiszolgálására Layer 2, Layer 3, Layer 4-es, valamint moduláris switchekkel az alábbi ábra ad segítséget:

 

Illustráció: Zyxel

 

Cégünk által forgalmazott switching megoldások portfoliójában a ZyXEL switch teljes portfóliója megtalálható, mely teljes mértékben lefedi az SME,SMB és szolgáltató szektort is. 

A ZyXELL termékekről, különböző megoldásokhoz bővebb leírást itt olvashat vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.