Köszöntjük a User's Crew Kft. oldalán. Személyreszabott teljeskörű informatikai és telekommunikációs megoldások, üzemeltetés - outsourcing,

egyedi szoftver, web- és portálfejlesztés, CRM rendszerek, fotó és kreatív szolgáltatások.

Helytakarékos, Intuitív, Brilliáns színek

A mai üzleti világban egyre kívánatosabb, hogy asztali számítógépeink helytakarékosak, esztétikus megjelenésűek legyenek. Az Apple már évtizedek óta felismerte ennek fontosságát és elkészítette az iMac termékcsaládját, mely helytakarékos, gyors, brilliáns élethű képet ad vissza felhasználójának 21.5" és 27" full HD képernyőjén.

A Dell a tavalyi év végén dobta piacra az erre a piaci szegmensre szánt Optiplex 9030 All In One számítógépét, amely helytakarékos és intuitív kivitele, a digitális monitorok natív módon való támogatása és a perifériák rugalmas konfigurálhatósága révén lehetővé teszi munkakörnyezetének tökéletes testreszabását. A termékcsalád két monitor méretet kínál 23" és 27" kivitelben. Az opcionális, többujjas érintést teljes szélességben érzékelő képernyő számos előnyt biztosít a munkában.

Alakítsa ki Ön is irodája gépparkját at Apple és a Dell 4. generációs i5 és i7 processzorú All In One gépeivel. Rendelje meg áruházunkból.