Köszöntjük a User's Crew Kft. oldalán. Személyreszabott teljeskörű informatikai és telekommunikációs megoldások, üzemeltetés - outsourcing,

egyedi szoftver, web- és portálfejlesztés, CRM rendszerek, fotó és kreatív szolgáltatások.

Rendezés: orderby Mennyiség oldalanként:
iMac 21,7" (Kód: iMac-21,5)
Szemmel látható innovációk. Semmi nem terelheti el a figyelmed a hatalmas, mutatós, 21,5 és 27 hüvelykes kijelzőn megjelenő tartalomról. Tényleg semmi, hiszen az új tervezésű kijelzők 75 százalékkal kevésbé csillogóak. Emellett, mivel az LCD panel közvetlenül az üvegen kapott helyet, olyan érzésed lesz, mintha a tartalom már-már kilépne a kijelzőről. Kevesebb tükröződés, IPS technológia és LED-es háttérvilágítás. Az iMac lenyűgöző kijelzője a lakás minden pontjáról kiválóan mutat. Az IPS technológia szinte minden szögből éles képet ad, nagyszerű színekkel. A LED-es háttérvilágítás pedig azonnali bekapcsolást, egységes fényerőt szavatol, várakozás nélkül. Szóval mindig készen áll, hogy megmutathasd a nyaraláson készült fotókat a családnak.
Gyártó: Apple
429 990 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 6
iMac 27" (Kód: iMac-27")
A harmadik generációs Intel Core processzorokkal működő iMac a termékcsalád eddigi leggyorsabbja. A generáció összes modelljének alapfelszereltsége egy négymagos Intel Core i5 processzor, melyek sebessége 2,7 GHz-től egészen 3,2 GHz-ig terjed, de ha szeretnéd még ennél is erősebb, akár 3,4 GHz-es órajelű Intel Core i7 processzorral is konfigurálhatod iMac számítógéped. Az új iMac modellek, Kepler architektúrára épülő NVIDIA GeForce grafikus processzort is tartalmaznak. Ezzel 60 százalékban képesek növelni a nagy grafikai igényű feladatok végrehajtásának sebességét, mégtöbb képkocka a 3D játékoknál. Saját HD felbontású videofelvételeidet pedig hihetetlen gyorsan és pontosan szerkesztheted.
Gyártó: Apple
599 990 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 6
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH