Köszöntjük a User's Crew Kft. oldalán. Személyreszabott teljeskörű informatikai és telekommunikációs megoldások, üzemeltetés - outsourcing,

egyedi szoftver, web- és portálfejlesztés, CRM rendszerek, fotó és kreatív szolgáltatások.

Rendezés: orderby Mennyiség oldalanként:
Dell PowerEdge R210 (Kód: DPER210-27)
Ultrakompakt, belépő szintű, egyprocesszoros, állványba szerelhető kiszolgáló Olyan kisvállalkozások számára, amelyek egy belépő szintű, egy processzorfoglalatos, állványba építhető kiszolgálót keresnek, valamint olyan nagyobb szervezetek számára, amelyek specializált alkalmazás- vagy hálózatszéli kiszolgálót keresnek. A PowerEdge R210 kiszolgálót számos különböző informatikai környezet igényeit szem előtt tartva terveztük. Az opcionális életciklus-kezelő továbbfejlesztett rendszerfelügyeleti képességei révén a Dell átfogó, vállalati szintű felügyelhetőséget nyújt az egyprocesszoros szegmensben. Az R210 rugalmas elhelyezést tesz lehetővé szinte bárhol.
Gyártó: Dell
406 400 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 1
Dell PowerEdge R320 (Kód: DPER320)
Nagy feldolgozási teljesítmény: Kiváló termelékenység vonzó áron – ez a PowerEdge R320. A legújabb Intel® Xeon® E5-2400 processzorokkal és hat DIMM memóriamodullal felszerelt kis méretű, 1 processzorfoglalatos R320 kiszolgáló a teljesítmény, a rendelkezésre állás és a méretezhetőség megfelelő kombinációját nyújtja az alapvető üzleti alkalmazások és virtualizált környezetek futtatásához. Nagy teljesítményű processzor: Processzoronként akár nyolc mag, Magonként 2,5 MB gyorsítótár, Memória RAS funkciók. Nagy sűrűségű memória: Akár hat DIMM modul, Nagy teljesítményű DDR3 ECC memória, max. 1600 MHz, Max. 96 GB teljes memóriakapacitás
Gyártó: Dell
587 000 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 3
Dell PowerEdge R720 (Kód: DPER720)
Alkalmazza a Dell legkorszerűbb, nagy memóriasűrűségű, terheléselosztásos I/O működésű, nagy memóriasűrűségű, a legújabb processzorokat tartalmazó kiszolgálótechnológiáját nagyvállalati virtualizációs és üzleti feldolgozási környezetekben! A következő generációs Intel® Xeon® E5-2600 sorozatú processzorok feldolgozási teljesítményével és a legfeljebb 24 DIMM modullal rendkívüli teljesítménynövekedés érhető el. A 32 nanométeres technológiával készült, processzoronként nyolc magot tartalmazó feldolgozóegység elképesztő gyorsan végzi el a számításigényes műveleteket. Bővítse az adatközpont teljesítményét a PowerEdge™ R720 terheléselosztásos, méretezhető I/O funkcióival, többek között az integrált PCIe Gen3-kompatibilis bővítőhelyekkel. Rugalmas és átméretezhető hálózat! Alkalmazásai igényeihez igazíthatja a hálózat átbocsátóképességét a további I/O teljesítmény teljes kiaknázását lehetővé tevő funkciókkal.
Gyártó: Dell
1 219 000 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 4
Dell PowerEdge T110 (Kód: DPET-110)
Megbízható alapszintű üzleti kiszolgáló Olyan növekvő kisvállalkozások számára, amelyek belépő szintű, 1 processzorfoglalatos kiszolgálót igényelnek egyszerű fájlmegosztáshoz és együttműködéshez. Dell PowerEdge T110 II egy tökéletes választás azon kisvállalkozások számára aki első szerverüket kívánják megvásárolni és fontos számukra a kíváló ár érték arány, adatvédelem szolgáltatások. A PowerEdge T110 és a legújabb négymagos Intel® Xeon® processzor könnyedén kezeli a napi szintű számítástechnikai és fájltárolási igényeket. 6 merevlemezig bővíthető, 4db DDR3-as memóriafoglalat biztosítja a tökéletes bővíthetőséget. A 4db PCI foglalat segítségével szabadon csatlakoztathat különböző perifériákat. A Dell PowerEdge T110 kiszolgálóban szabványos biztonsági funkciók biztosítják adatait. A platformmegbízhatósági modul (Trusted Platform Module, TPM) hardveres titkosítást és hitelesítést biztosít.
Gyártó: Dell
279 000 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 9
Dell PowerEdge T320 (Kód: DPET-320)
Kezdje el építeni a jövőjét a nagy teljesítményű, bővíthető, megbízható és csendes, egy processzorfoglalatos torony kivitelű PowerEdge T320 kiszolgálóval. Növelje az iroda hatékonyságát a PowerEdge T320 kiszolgálóval, amely a legújabb generációs Intel® Xeon® E5-2400, Intel® Xeon® E5-1410 és Intel Pentium® 1400 processzorokkal is kapható. A nagyvállalati szintű szolgáltatások és a nagysűrűségű memóriaelrendezés lehetővé teszi, hogy gyors és hatékony választ adjon az alapvető üzleti alkalmazások igényeire. Akár 96GB teljes memória kapacítás.
Gyártó: Dell
793 750 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 3
Dell PowerEdge T410 (Kód: DPET-410-74)
Rugalmas, csendes és könnyen kezelhető Dell PowerEdge T410 a Dell újgenerációs technológiáinak felhasználásával nyújt megbízhatóbb teljesítményt. Az Intel® Xeon® 5500-as sorozatú processzorok, a DDR3 memória és az akár hat 9 cm (3,5") (vagy opcionálisan 6 cm (2,5") merevlemez fejlett teljesítménye révén kielégíthetők a sok alkalmazást futtató növekvő vállalkozások igényei. A Dell PowerEdge T410 kiszolgálót csendes működés, redundáns tápegységek és interaktív LCD-kijelzőjén keresztül elérhető kitűnő diagnosztikai funkciók jellemzik.
Gyártó: Dell
931 000 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 2
Dell PowerEdge T420 (Kód: DPET420-4)
Növelje az iroda hatékonyságát a 2 processzorfoglalatos PowerEdge T420 kiszolgálóval, amely a legújabb generációs Intel® Xeon® E5-2400 processzorokat alkalmazza. A gyors és hatékony feldolgozás és a sűrű memóriaelrendezés lehetővé teszi a kis- és középvállalati irodák számára, hogy gyorsan és hatékonyan feldolgozzák a létfontosságú üzleti alkalmazások adatait. Fejlett I/O! A PCIe bővítőhelyekkel és az opcionális belső GPU-s gyorsítással javíthatja az I/O-teljesítményt a sok adatátvitelt igénylő feladatoknál.
Gyártó: Dell
1 205 000 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 5
Dell PowerEdge T620 (Kód: DPET620-10)
Válassza ki a felhasználási igényeknek legjobban megfelelő tárolási konfigurációt. Választhat 12 db 3,5 hüvelykes vagy 32 db 2,5 hüvelykes meghajtót, vagy kombinálhat 8 db 3,5 hüvelykes (vagy 16 db 2,5 hüvelykes) meghajtót akár négy opcionális PCI Express flash meghajtóval a nagyobb IOPS teljesítmény érdekében. A 48 TB-os maximális belső tárolókapacitással nagyobb és hatékonyabb adatbázisok üzemeltethetők, és javulnak a webhelyszolgáltatás, az orvosi képkezelés és más létfontosságú üzleti alkalmazások működési feltételei.
Gyártó: Dell
952 500 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 1
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH