Köszöntjük a User's Crew Kft. oldalán. Személyreszabott teljeskörű informatikai és telekommunikációs megoldások, üzemeltetés - outsourcing,

egyedi szoftver, web- és portálfejlesztés, CRM rendszerek, fotó és kreatív szolgáltatások.

Rendezés: orderby Mennyiség oldalanként:
Apple Cinema Display 27" (Kód: MC007ZM/A)
Ha 27 hüvelykes Apple LED Cinema Display kijelzőt csatlakoztatsz Mac számítógépedhez, akkor hatalmas méretben, elképesztő, 2560 x 1440 képpontos felbontásban, akár 178 fokos látószögből tekintheted meg a tartalmakat. A LED-es háttérvilágításnak köszönhetően a kijelző a bekapcsolás után azonnal teljes fényerővel működik. A LED Cinema Display univerzális MagSafe csatlakozójáról tölthetők a laptopok, Mini DisplayPort-kábelével számos eszközhöz csatlakoztatható, és emellett három USB 2.0 port is helyet kapott rajta. Beépített iSight kamerája, mikrofonja és 49 wattos hangszórói nagyszerű élménnyé teszik az asztali számítógép használatát.
Gyártó: Apple
304 990 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 1
Apple Thunderbolt Display 27" (Kód: MC914ZM/B)
A Thunderbolt technológiának – a valaha ismert leggyorsabb és legsokoldalúbb I/O megoldásnak – köszönhetően az Apple Thunderbolt Display a kijelzők között egyedülálló képességekkel bír. A megjelenítés terén természetesen lenyűgöző minőséget nyújt. Ha pedig egy Thunderbolt porttal rendelkező Mac számítógéphez csatlakoztatod, univerzális Plug and Play-állomás válik belőle. A kijelző jellemzői: nagy felbontású, 2560 x 1440 képpontos 178 fokos betekintési szög, LED-es háttér-világítású kijelző, FaceTime HD-kamera, kiváló minőségű hangszórók, három USB 2.0 port, egy FireWire 800 port, egy Gigabit Ethernet port, valamint egy Thunderbolt port, melyre további nagy teljesítményű eszközök köthetők sorba.
304 990 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 1
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH