„Fényképezni annyit jelent, mint visszatartani a lélegzetet, amikor az illékony valóság pillanatában minden képességünk egyesül. Akkor a fej, a szem, a szív is ugyanazért működik. A fényképezés egyfajta kiáltás, de nem azért, hogy eredetiséget bizonyítsunk. A fényképezés az élet egyik formája.” 

– Henri Cartier-Bresson 

Rendezés: orderby Mennyiség oldalanként:
A rázkódáscsökkentő rendszer (VR) nyolcszor hosszabb (3Fé) megvilágítási időt kínál. A vibració csökkentő üzemmód kikapcsolható, a telepek védelme érdekében. A remegést automatikusan észleli. Három ED üvegtag biztosítja a tökéletes optikai teljesítményt. 9 lamellás körtformáló rekesz. 77mm-es szűrő méret. Egyik legközkedveltebb zoom telefotó objektív.
Gyártó: Nikon
517 000 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 1
Nikkor AF-S 14-24mm f/2.8G ED (Kód: NIKNAZ022)
Rendkívül nagy látószögű, nagy fényerejű objektív új optikai kialakítással. A kitűnő professzionális objektív Nano Crystal bevonata csökkenti a szellemképek és tükröződések előfordulási lehetőségét, az általa készített képek élessége pedig minden részletre kiterjed, és meghaladhatja az azonos gyújtótávolságú fix objektívekkel készített képek minőségét.
Gyártó: Nikon
547 000 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 1
Nikkor AF-S 16-35mm f/4G ED VR (Kód: NIKNAZ028)
Rendkívül nagy látószögű NIKKOR zoomobjektív, Nikon FX-formátumú tükörreflexes fényképezőgépekkel való használatra A világ első rázkódáscsökkentéssel felszerelt, rendkívül nagy látószögű objektívje. Lenyűgözően éles képet biztosít a képérzékelőben és a keresőben egyaránt. A kiváló optikai kialakításnak köszönhetően az objektív kiváló teljesítményt, valamint kiemelkedő felbontást és kontrasztot nyújt minden körülmények között. Kiváló értékarány.
Gyártó: Nikon
335 000 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 1
Nikkor AF-S 17-35 f2.8 IF-ED (Kód: NIKNAZ001)
Újra rendelhető! Szupernagylátószögű zoomos optika SWM-mel, aszférikus lencsékkel és ED üvegtaggal. 28 cm-es közelpont a teljes zoomtartományban. M/A kapcsológomb, hogy gyorsan át tudjon váltani AF üzemmódról manuális élességállításra (vagy fordítva). 9 lamellás, kört rajzoló rekesz. 77mm-es szűrőméret, FX formátumú SLR fényképezőgépekhez tervezve. Könnyű hordozhatóság 745g. Tartozékok: lens cap, lens hood, lens case és objektív sapka.
Gyártó: Nikon
578 000 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 1
Kisméretű és sokoldalú 5x zoom objektív, amelyet a Nikon FX-formátumú SLR fényképezőgépekkel való használatra terveztek. Kiváló optikai teljesítménye, állandó f/1,4 rekesze és sokoldalú, 24–120 mm-es gyújtótávolság-tartománya van. A Nikon második generációs rázkódáscsökkentő rendszerével van felszerelve, amely kiemelkedően éles képeket garantál még gyenge fényben is, Nanokristály bevonata pedig nagymértékben csökkenti a szellemképet és a tükröződéseket. Nagyszerű értéket kínál minden komoly, de költségtudatos fotós számára.
Gyártó: Nikon
335 000 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 1
Nikkor AF-S 24-70mm f/2.8G ED (Kód: NIKNAZ024)
Professzionális, nagy fényerejű, általános zoom objektív, amelynek SWM egysége gyors és halk automatikus élességállítást biztosít. Ez a digitális fényképezőgépekkel való használatra tervezett objektív a fix gyújtótávolságú objektívekével felérő élességet garantál a kép teljes területén, Nano Crystal bevonata pedig a minimálisra csökkenti a szellemképek és tükröződések előfordulási lehetőségét. 24–70 mm zoomtartomány (DX-egyenérték: 36–105 mm). A Nano Crystal Coat bevonat csökkenti a szellemképek és tükröződések előfordulási lehetőségét. 77mm-es szűrőméret.
Gyártó: Nikon
517 000 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 1
Népszerű zoom objektív az FX-formátumú SLR fényképezőgépekhez. Rendkívül kényelmes kombinációja a széles gyújtótávolság-tartománynak és a kis méretnek. A 24–85 mm-es tartomány könnyűszerrel lefedi a leggyakrabban használt gyújtótávolságokat a nagy látószögtől a telefotóig. A Nikon rázkódáscsökkentő rendszere éles, stabil képeket biztosít. Az ED üvegelemeknek köszönhetően a képek még élesebbek, kontrasztosabbak. Két élességállítási mód: M/A (automatikus élességállítás kézi prioritással) és M (kézi élességállítás). Az SWM (Silent Wave Motor) csendes és pontos automatikus élességállítást garantál.
Gyártó: Nikon
167 000 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 1
Professzionális, gyors rekeszű telefotó zoom objektív rázkódáscsökkentéssel és Nano Crystal Coat bevonattal. Kiemelkedő élességet garantál a kép teljes területén, gyors és halk automatikus élességállítása van, fantasztikusan éles képeket készít bármilyen megvilágítás esetén. Magnézium vázát szigetelés védi az időjárás viszontagságai ellen, így a legkeményebb profi elvárásoknak is megfelel. Rázkódáscsökkentés II (VR II) képstabilizációs rendszer Normál és Aktív móddal. Akár 4 lépésközzel hosszabb záridővel fényképezhet. A Nano Crystal Coat bevonat csökkenti a szellemképet és a tükröződéseket. 7 ED üvegelem.
Gyártó: Nikon
669 900 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 1
Nagy teljesítményű zoomos telefotó objektív, FX-formátumú tükörreflexes fényképezőgépekkel való használatra. A sokoldalú 80–400 mm-es gyújtótávolság-tartomány és a kiemelkedő optikai kialakítás ideális a különféle témák, például az élővilág, a tájak és a sportok fotózásához. A Nikon rázkódáscsökkentő rendszerével akár négy lépésközzel hosszabb záridővel fényképezhet, így kivételesen éles felvételeket készíthet a kézben tartott fényképezőgéppel bármilyen gyújtótávolság mellett. Négy ED (extra-alacsony szórású) és egy Szuper-ED üvegelem gondoskodik a színeltérés és a nagyobb gyújtótávolságoknál esetlegesen előforduló optikai színhibák helyesbítéséről.
Gyártó: Nikon
760 000 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 1
A világ első kisebb kört rajzoló optikája, mely kifejezetten a Nikon digitális tükörreflexes fényképezőgépeiben (D100, D1, D1h, D1x) található szenzorokhoz lett kifejlesztve. 12-24mm ultra-nagylátószögű G típusú objektív 18-36 mm-es egyenértékkel. Az alacsony diszperziójú (ED) üveg lencsetagok minimálisra csökkentik a fényvisszaverődést, így nagyobb felbontást és szuper kontrasztot biztosítanak. Egyedülálló Nikon Silent Wave Motor gyors autofókusszal, szuper pontossággal és szinte hangtalan működéssel. Három aszférikus lencsetag minimálisra csökkenti a széleken a képtorzulást. A 135-ös formátumú kamerákhoz nem javasolt a használata. Szűrő menetátmérője 77mm.
Gyártó: Nikon
349 000 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 1
Remekül hordozható, kiváló minőségű optikával rendelkező, nagy teljesítményű zoom objektív, Nikon DX-formátumú tükörreflexes fényképezőgépekkel való használatra. 5,3x-es zoomja és 16–85 mm-es gyújtótávolság-tartománya révén számos fényképezési helyzetben jól alkalmazható. Az objektív a Nikon második generációs rázkódáscsökkentő rendszerével (VRII) és az exkluzív Silent Wave motorral van felszerelve. Kitűnő teljesíményt nyújt gyenge fényben is, stabil képet előállítva mind az érzékelőn, mind a keresőben, az automatikus élességállítás pedig halk és gyors. Az objektív kitűnő általános kiegészítője a nagyfelbontású fényképezőgépeknek, amely a portréktól a beltéri és épületfotókon át a tájképekig minden célra tökéletes. Nikon Super Integrated Coating bevonat. Kompatibilis a 67 mm-es szűrőkkel.
Gyártó: Nikon
182 800 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 1
Kisméretű, kedvező árú és nagy teljesítményű zoom objektív. Kiváló minőségű optikáját a Nikon DX-formátumú digitális SLR fényképezőgépekkel való használatra tervezték, 5,8x-es zoomja számos fényképezési helyzetben, sokoldalúan alkalmazható. Az objektív a Nikon rázkódáscsökkentő rendszerével (VR) és az exkluzív Silent Wave motorral van felszerelve. Kitűnő teljesíményt nyújt gyenge fényben is, stabil képet előállítva mind az érzékelőn, mind a keresőben, az automatikus élességállítás pedig halk és gyors. Nagy teljesítményű, DX-formátumú, 5,8x-es zoom objektív 18–105 mm-es gyújtótávolság-tartománnyal (35 mm-es és Nikon FX-formátumban kifejezve: 27–157,5 mm). Az ED (extra alacsony szórású) üveg és az aszférikus lencsetagok nagy felbontást és kontrasztot biztosítanak.
Gyártó: Nikon
84 900 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 3
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH