„Fényképezni annyit jelent, mint visszatartani a lélegzetet, amikor az illékony valóság pillanatában minden képességünk egyesül. Akkor a fej, a szem, a szív is ugyanazért működik. A fényképezés egyfajta kiáltás, de nem azért, hogy eredetiséget bizonyítsunk. A fényképezés az élet egyik formája.” 

– Henri Cartier-Bresson 

Rendezés: orderby Mennyiség oldalanként:
Nikon D300s (Kód: NIKGSS007)
A D300S kisméretű, DX-formátumú professzionális SLR, amely kibővíti a rugalmas kreativitást kereső fotósok lehetőségeit. A diszkrét vázú gép rendelkezik a Nikon D-Movie funkciójával és beépített szerkesztési lehetőséget is kínál. A rendkívül érzékeny CMOS-érzékelő 12,3 megapixeles, a sorozatfelvétel sebessége elképesztően nagy, 7 kép/mp. A fényképezőgép kettős foglalataiban CF- és SD-kártya is használható. A Nikon híres 51 pontos AF-rendszere széles képfedést, valamint gyenge fényben is nagy érzékenységet kínál. A Képszabályozás választható beállításai egyszerűbbé teszik a képek utófeldolgozását, a nagy felbontású, 7,62 centiméteres LCD-monitor pedig támogatja a D-Movie módot és a rendelkezésre álló két Élő nézet módot. A D300s tartós, könnyű, az illesztéseknél jól szigetelt magnéziumötvözet váz védi.
Gyártó: Nikon
334 900 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 6
Nikon D5200 (Kód: NIKGSS055)
A D5200-on keresztül úgy látja a világot, ahogy eddig még soha. Csodaszép fényképek, hibátlan Full HD videók: ez a D-SLR fényképezőgép arra született, hogy a legteljesebb mértékben előcsalogassa az Ön kreatív oldalát. A rugalmasan dönthető monitor eddig nem tapasztalt nézőpontokat tár fel Ön előtt. A 24,1 megapixel felbontású, DX-formátumú CMOS-érzékelő részletgazdag képeket rögzít, a fejlett, 39 pontos automatikus élességállítási rendszer pedig mindig éles képet garantál. A Nikon döbbenetesen pontos, 2016 képpontos fénymérési érzékelője még a legnehezebb fényviszonyok mellett is korrekt expozíciót tesz lehetővé. Videóihoz vagy fényképeihez valós időben adhat speciális hatásokat; a Nikon vezeték nélküli mobiladapterén keresztül pedig alkotásait egyenesen kompatibilis intelligens eszközeire továbbíthatja.
Gyártó: Nikon
212 000 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 8
Nikon D600 (Kód: NIKGSS051)
Emelje új szintre fényképezési tudását a D600 segítségével! Magas jel-zaj arány és széles dinamikatartomány. A 24,3 megapixeles, FX-formátumú érzékelő lenyűgözően részletgazdag képeket készít a fényképezőgép széles ISO érzékenységtartományának egészében. Az automatikus élességállítási rendszer éppen olyan érzékeny, mint a Nikon csúcsmodelljében, a D4 D-SLR modellben; pontosan méri be a témát egészen -1 Fé értékig, és akár f/8 rekeszű objektívekkel is kompatibilis. Ha elsősorban videót rögzít, akkor a többterületű teljes HD D-videó funkció által kínált rugalmasság közvetíthető minőségű felvételeket eredményez. A D600 ugyanolyan időjárásálló szigeteléssel van ellátva, mint a Nikon professzionális D800 D-SLR modellje, ezenfelül meglepően könnyű. Tökéletes megoldást kínál a teljes perspektíva megörökítésére. Belépő a professzionális kategóriába.
Gyártó: Nikon
599 000 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 2
Nikon D7100 (Kód: NIKGSS066)
Ez a meglepően könnyű és kis méretű, strapabíró, mégis funkciókkal teli fényképezőgép remek DX-teljesítménnyel emeli magasabb szintre a fényképezés élményét. Mivel nem tartalmaz optikai aluláteresztő szűrőt, a D7100 a lehető legtöbbet hozza ki a 24,1 megapixeles, DX-formátumú CMOS-érzékelőből, így a gép még a legfinomabb részleteket is borotvaélesen, nagy felbontásban rögzíti. Az 51 pontos automatikus élességállítási (AF) rendszer gyorsan és professzionális szinten készít rendkívül precíz képeket. A kiváló tulajdonságokkal rendelkező D-SLR fényképezőgép 6 kép/mp sebességű sorozatfelvételre képes, extra telefotó-hatást kínál újdonságnak számító 1,3x kivágás funkcióval, ISO 100–6400 érzékenységtartománnyal rendelkezik, amely révén még gyenge fényviszonyok közepette vagy gyorsan mozgó témák esetén is makulátlan képek készíthetők.
Gyártó: Nikon
334 900 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 6
Nikon D800 (Kód: NIKGSS043)
Ha komolyan gondolja kreativitásának kiteljesítését, nincs jobb választása a D800-nál. Kategóriájában vezető automatikus élességállítási rendszer. 36,3 megapixeles, FX-formátumú („full frame”) CMOS-képérzékelő. ISO 100–6400: ISO 25 600 és ISO 50 egyenértékig kiterjeszthető. 4 kép/mp sebességű sorozatfelvétel FX/5:4-kivágás módban. 5 kép/mp sebesség 1.2x/DX-kivágás módban. Az új, többterületű teljes HD D-videó funkció FX- és DX-formátumú teljes HD (1080p) videót rögzít 30p, 25p és 24p képkocka sebességgel.
Gyártó: Nikon
822 000 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 2
Nikon D90 kit (Kód: NIKGSS065)
A D90 a Nikon digitális tükörreflexes csúcsmodelljének technológiáját egy sor összetett funkcióval ötvözve kiemelkedő eredményeket garantál önnek is.12,3 megapixeles, Nikon DX-formátumú CMOS-képérzékelő beépített öntisztító érzékelőegységgel Alacsony zaj ISO 200-tól 3200-ig A D-Movie funkcióval motion JPEG videók rögzíthetők kivételes digitális tükörreflexes képminőségben Élő nézet a 7,62 centiméteres, 920 000 képpontos, nagy felbontású LCD-monitoron A beépített retusáló funkciók gazdag választéka
Gyártó: Nikon
349 000 Ft
Tartalmaz 27 % adót
Raktárkészlet: 4
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH